Je ziet aan Jolanda dat ze een passie heeft voor fotografie. Ze heeft heel veel plezier in haar vak en dat zie je ook weer terug in de resultaten. Ze neemt duidelijk de tijd voor je hierdoor is er voor mi als klant meer ruimte om samen te stoeien als het gaat om de juiste hoeken en leuke ideeën. Wat mij ook erg opviel is dat ze alles uitlegt wat ze aan het doen is. Dit geeft je een heel duidelijk idee van haar werkwijze en zo leer je ook nog eens wat. Jolanda heeft foto’s gemaakt voor mijn website en social media. Ik ben heel erg tevreden over de resultaten. De foto’s zijn haarscherp geworden en alle details zijn zichtbaar. Wanneer er ook maar een klein ‘’foutje’’ in de foto zat werd deze opnieuw geschoten tot dat het perfecte plaatje eruit kwam. Dit heb ik als heel erg prettig ervaren. Hoe ik Jolanda in 5 woorden zou kunnen beschrijven: • Professioneel • Goedlachs • Enthousiast • Geduldig • Heeft veel plezier in haar werk • Zet prachtig resultaat neer Al met al een echte aanrader dus als jij je foto’s tip top in orde wilt hebben.
Gedreven fotograve die weet wat ze doet en op een speelse manier jouw beste, mooiste, leukste kant weet vast te leggen.
Cees van Grondelle
Mijn dochter kreeg voor haar 8e verjaardag een fotoshoot op haar verzorgpaard van Jolanda. Gelijk voelde mijn dochter (en wij) ons op onze gemak. Jolanda is voor veel dingen in. Niets moet, alles mag. Makkelijk om met jou te bespreken. Het thema cowgirl is ook helemaal gelukt. Wat een stoere foto’s. Heel ontspannen allemaal. Uiteindelijk hebben mijn man en ik ook nog foto’s gemaakt in trouwkleding! Een hele geslaagde fotoshoot. Binnenkort kom je terug om onze zoon vast te leggen. We kijken er naar uit.... Groetjes Martin, Tamara Jaylinn en Manasse
Martin, Tamara Jaylinn en Manasse
Gedreven foto en videografe die weet waar waar ze mee bezig is. Kijkt en denkt goed mee! Wachten op je foto's hoef je niet, die zijn vaak binnen 2 á 3 dagen klaar! Een zeer tevreden klant met een prachtige canvas aan de muur!
Mariska
Fijne fotograaf, die mijn paarden leuk op beeld heeft gebracht! Bedankt!
Tamara